Nyheter från SNAB!


Energifrågan ligger fortfarande högt på allas dagordningar för närvarande. Senast 15 november är utlovat som sista dag för besked om insatser från regeringen kring energifrågan. Om det är något ni undrar över eller som vi kan bistå med så finns vi här för er skull.
Patrick Blomström
Vd

Höglandets Revisionsbyrå - nya medlemmar i SNAB

Höglandets Revisionsbyrå AB startade 2003 av Björn Svensson och Per-Åke Johansson i Vetlanda som en mindre lokal revisions- redovisning- och rådgivningsbyrå.
Under 2020/2021 påbörjades ett generationsskifte och nuvarande ägare är idag Daniel Palmberg, Sylvia Björnskog, Leif Göransson, Henrik Davidsson och Frida Stålknapp.
Verksamheten har haft en god tillväxt då man ser att det finns ett behov av lokala samarbetspartners inom de tjänster som byrån tillhandahåller.
Höglandets Revisionsbyrå är idag 16 medarbetare med kontor i Vetlanda och Eksjö. De kunder som byrån vänder sig till är främst den lokala marknaden, det vill säga på det småländska höglandet, men har även en hel del kunder utanför det området.
Det är framför allt ägarledda bolag samt organisationer inom ideell sektor som är de kundgrupper som byrån arbetar med.
I de fall det behövs djupare specialistkompetens har man ett stort nätverk av samarbetspartners inom bland annat juridik, skatt, moms, värderingsfrågor och andra frågeställningar inom företaget och företagandet.
Kontaktpersoner för Höglandets Revisionsbyrå AB i Sävsjö är:
Leif Göransson,
leif.goransson@hoglandetsrevision.se, 076 30 777 00
Anna-Marie Bringewall,
anna-marie@hoglandetsrevision.se

Läs mer om Höglandets Revsionsbyrå här!

Får vi presentera Rehman Amin - ny medarbetare på SNAB

Vid årsskiftet genomfördes en organisationsförändring på SNAB och medarbetare från Sävsjö kommun flyttades över till SNAB:s organisation.
Det innebar också att Science Parks verksamhet flyttades över och en rekryteringsprocessen påbörjades för att bemanna den tjänsten.
Valet föll på Rehman Amin som tillsammans med sin familj flyttade till Sävsjö från Umeå. I Umeå har han arbetat som affärsutvecklare på Companion.

Den 1 september tillträdde han sin tjänst på SNAB och hans uppdrag är att inom Science Park och SNAB arbeta mot både befintliga och nya företagare. Det kan vara allt ifrån att hjälpa nya företagare med sin företagsstart och att lotsa befintliga företagare i sin utvecklingsresa inom exempelvis innovoation, digitalisering och AI.
Välkommen till SNAB och till Sävsjö Rehman!

Kontaktuppgifter till oss på SNAB finns här!

Konjunkturbarometer

Handelskammaren i Jönköpings län samlar in nuläget- en konjunkturbarometer - hos våra företag i regionen. Tacksamt om ni har möjlighet att hjälpa dem svara på enkäten.

Länk till undersökningen finns här!

E-handelsutbildning

Ny idé eller befintlig verksamhet som vill hitta nya kunder via e-handel? Då är denna kostnadsfria utbildning för er hos Science Park.

Läs mer och anmäl dig här!

Gratis energirådgivning

Goda råd är inte dyra utan dra nytta av. Energicentrum där Sävsjö är med och finansierar för att våra lokala SME-företagare erhåller gratis rådgivning i energi- och klimatfrågor.

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev