Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.
Flag SE Flag UK
SÖK
 

Studenter söker praktikplats

2018-12-14
Bilaga

På mässan Karriärum där SNAB och Sävsjö kommun representerades av Johanna Friman och Sara Jeppson anmälde två studenter sitt intresse för att söka praktikplats på något företag i Sävsjö kommun. Har du intresse av detta kontakta johanna@snab.nu för mer information.

Här är delar ur deras egna brev till oss:
Vi är två ingenjörsstudenter(se CV) med inriktning Industriell ekonomi och orginisation med inriktning logistik och ledning, som till våren (v.15-21 2019) söker en praktikplats att genomföra vår Näringsförlagda kurs(NFK).
På jobbmässan "karrärum" där vi fick information om Sävsjö kommun och blev nyfikna av att höra av oss till er. NFK innebär 7 veckors praktik ute hos en arbetsgivare. Detta hjälper oss studenter att få en koppling mellan teori och praktik redan under våra utbildningsår. Detta gör oss sedan bättre rustade för vårt kommande arbetsliv, något som ni som företag också tjänar på.
Vår teori är att 2 jobbar bättre än 1 och 4 ögon er mer än 2. En ingenjörsutbildning inkluderar mycket problemlösning där man har varandra som bollplank och för att se problemet från olika perspektiv. Med lika höga ambitionsnivåer och samma känsla för noggrannhet, struktur och ordning bildar vi tillsammans ett bra team.

Är ni företaget som har 2 praktikplatser kopplade till vår utbildning, har ni här två högpresterande studenter som alltid går in med 100 % och avslutar de som påbörjats.


KALENDER

Excel fortsättningskurs. 2019-04-03

Denna utbildning riktar sig till dig som använder Excel i ditt arbete, men vill lära dig mer om Excels funktioner. Vi lär oss hur vi kan bygga upp arbetsböcker på bästa sätt och hur vi analyserar och presenterar statistik. Bärbara datorer, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår. Det finns plats för 12 kursdeltagare. Laminerad Lathund med kursinnehållet ingår!

Best of word - kurs officeprogrammet Word. 2019-04-04

I denna kurs får du de bästa tipsen från grundkursen, men också en inblick i vilka andra funktioner som finns. Allt från att hantera text och bilder, till automatisk innehållsförteckning och skapa etiketter. Bärbara datorer, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår. Det finns plats för 12 kursdeltagare. Laminerad Lathund med kursinnehållet ingår!

Företagsträff på Orwak i Sävsjö den 8 april klockan 15-17. 2019-04-08

Välkommen på företagsträff på Orwak i Sävsjö som nyligen firade tillverkningen av sin 100 000: ende maskin.
Anmälan senast 4 april .
Läs mer i länken.  • Sävsjö Näringslivs AB

    Telefon/E-post

  • Odengatan 55 
  • 576 31 SävsjöTel: 0382-577 200
  •   E-post info@snab.nu
  • Box 180 
  • 576 24 Sävsjö