Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.
Flag SE Flag UK
SÖK
 

Studenter söker praktikplats

2018-12-14
Bilaga

På mässan Karriärum där SNAB och Sävsjö kommun representerades av Johanna Friman och Sara Jeppson anmälde två studenter sitt intresse för att söka praktikplats på något företag i Sävsjö kommun. Har du intresse av detta kontakta johanna@snab.nu för mer information.

Här är delar ur deras egna brev till oss:
Vi är två ingenjörsstudenter(se CV) med inriktning Industriell ekonomi och orginisation med inriktning logistik och ledning, som till våren (v.15-21 2019) söker en praktikplats att genomföra vår Näringsförlagda kurs(NFK).
På jobbmässan "karrärum" där vi fick information om Sävsjö kommun och blev nyfikna av att höra av oss till er. NFK innebär 7 veckors praktik ute hos en arbetsgivare. Detta hjälper oss studenter att få en koppling mellan teori och praktik redan under våra utbildningsår. Detta gör oss sedan bättre rustade för vårt kommande arbetsliv, något som ni som företag också tjänar på.
Vår teori är att 2 jobbar bättre än 1 och 4 ögon er mer än 2. En ingenjörsutbildning inkluderar mycket problemlösning där man har varandra som bollplank och för att se problemet från olika perspektiv. Med lika höga ambitionsnivåer och samma känsla för noggrannhet, struktur och ordning bildar vi tillsammans ett bra team.

Är ni företaget som har 2 praktikplatser kopplade till vår utbildning, har ni här två högpresterande studenter som alltid går in med 100 % och avslutar de som påbörjats.


KALENDER

Interior Cluster Sweden AB, nätverksträff i Sävsjö. 2019-01-22

Är du leverantör inom inredningsbranschen är detta något för dig!
Välkommen på möte den 22 januari som vi avslutar med en lättare lunch.  • Sävsjö Näringslivs AB

    Telefon/E-post

  • Odengatan 55 
  • 576 31 SävsjöTel: 0382-577 200
  •   E-post info@snab.nu
  • Box 180 
  • 576 24 Sävsjö