Flag SE Flag UK
SÖK
 

Välkomna tillbaka!

Semestern är för många av oss nu slut. Vi har under semestertiderna haft både mejl och telefon tillgängliga för att kunna finnas till hands för den som behövt kontakta oss. En del ärenden och samtal har vi kunna lösa under denna tid.
Nu tittar vi framåt på höstens verksamhet och vi kommer även under hösten följa utvecklingen av Covid-19 och därmed anpassa våra aktiviteter efter rådande läge.
Som vi tidigare berättat om drar Region Jönköping och Region Kronobergs län igång ett projekt för industrin som rör kompetensutveckling i spåren av Covid-19.
Vi finns på plats för samtal och tveka inte att höra av er.

Helena Gill
Vd

Kompetensutvecklingsprojekt Framtidssäkrad Industri

Region Jönköpings län och Region Kronoberg har tilldelats 11,5 miljoner ur Europeiska Socialfonden till projektet Framtidssäkrad industri för att stödja industriföretag som påverkas av Coronapandemins konsekvenser. Projektet genomförs i samverkan med industrins parter och branschorganisationer inom Svensk industrivalidering samt Unionen.
I första hand riktar sig projektet till företag och deras anställda som på ett direkt sätt påverkats av pandemin genom att tvingats till neddragningar eller till avtal om korttidsarbete i enlighet med Tillväxtverkets regelverk.

Läs mer här!

Näringslivssafari 2020 inställt

I samråd med barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp genomförs inte den årliga näringslivssafarin 2020. Detta beror på rådande läge med Covid-19.
Vi vill tacka er som när vi började planera detta ställde er positiva till att ta emot besök. Det är vi väldigt tacksamma för och vi hoppas få komma tillbaka vid ett annat tillfälle.

Vad ser ni för behov?

En hel del frågor från er har vi kunnat identifiera i samband med våra samtal under våren. Detta har varit till stor hjälp för oss för att på bästa sätta kunna stötta och hjälpa till i den situation som våren innebar.
Nu har vi en höst framför oss och fortfarande råder restriktioner för att fortsatt minska smittspridningen.
Det hindrar inte vår vilja att hjälpa och stötta er. Är det någon särskild frågeställning, utbildning som kan genomföras coronasäkert eller annat ni funderar över så kontakta oss. Vi skall göra vårt bästa för att hjälpa till.

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö