Flag SE Flag UK
SÖK
 

UF-Ung Företagsamhet i fokus

Den 27 februari går den regionala UF-mässan av stapeln på Elmia i Jönköping. Som vanligt deltar vi på SNAB i juryarbetet och vi åker dit tillsammans med UF-lärare från Aleholm.
UF-mässan brukar vara en mycket givande dag där vi möter kreativa elever som driver UF-företag blandat med givande föreläsningar.
Under mässdagen ställer UF-företagen ut sina produkter och tjänster på mässan. Dagen innehåller också ett digert arbete för de som arbetar i de olika jurygrupperna. De som tävlar med sitt UF-företag får på olika sätt presentera sitt UF-företag, sina varor och tjänster. Det finns flera olika kategorier att tävla i. Det blir en bra träning både att presentera UF-företaget men också att stå i en mässmonter och möta besökarna.
Att driva UF-företag innebär att man under ett läsår driver företag på samma sätt som i verkligheten. Man gör affärsplan, årsredovisning, utser vd och andra nyckelroller i UF-företaget. UF-året avslutas med en bolagsstämma.
En av alla utställarna på årets UF-mässa är Hold & Carry UF. Läs mer om dem i detta nyhetsbrev.
Väl mött!
Helena Gill
Vd

Hold & Carry UF från Sävsjö är med på UF-mässan.

Bland utställarna denna dag hittar ni bland många andra duktiga entreprenörer UF företaget Hold & Carry UF som är från Sävsjö kommun. Dessa tre duktiga tjejer har som affärsidé att sälja miljöcertifierade tygkassar. Dessa kassar passar utmärkt som sommarpresent för de företag som delar ut detta till sina anställda.
Vill ni beställa tygkassar från Hold & Carry UF gör ni detta till holdandcarryuf@gmail.com

På bilden ser ni Ellen Petersson, Wilma Forsberg och Hannah Göransson.

Läs mer om UF-mässan här!

Truckutbildning 20 april

Läs mer här!

Excel fortsättning 2 april

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö