Flag SE Flag UK
SÖK
 

Fantastisk jobbmässa genomförd!

Den 23 januari genomfördes jobb och framtidsmässan i Vetlanda på Iscar Arena. För första gången samarbetade SNAB, NUVAB och EKSJÖ.NU och respektive kommuner kring denna satsning. Mässan besöktes av cirka 1500 gymnasielever från alla kommunerna. Under dagen var det olika miniseminarier i "speakers corner" där utbildningssamordnare berättade om sina verksamheter. Niclas Lindqvist inspirerade både utställare och gymnasieelever inför dagens mässa. Ett 60-tal utställare fyllde de båda mässhallarna under dagen. Från Sävsjö deltog både företag och offentlig förvaltning som utställare. Kontakter knöts, jobb annonserades, utbildningar diskuterades och många glada miner såg vi bland besökarna som minglade runt.
Nästa år kör vi igen och tackar för den positiva respons vi fått från olika håll. Det är alltid roligt att få ett kvitto på att våra insatser gör nytta!
Vår verksamhetsplan 2020 kan du läsa i detta nyhetsbrev och även om aktuella utbildningar som vi alltid får högt betyg för av våra deltagare. Väl mött!

Helena Gill
vd

Verksamhetsplan 2020

Utifrån våra ägardirektiv fastställer styrelsen för SNAB den verksamhetsplan vi skall arbeta efter.
Läs vår verksamhetsplan och vårt huvudfokus inför 2020. Vi ser fram emot att tillsammans med er fortsatt utveckla näringslivet i vår kommun. Som alltid är ni välkomna att kontakta oss eller bara komma förbi och säga hej och ta en kopp kaffe i våra röda fåtöljer.

Verksamhetsplan 2020

Truckutbildning 20 april

Välkommen att anmäla dig till vår truckutbildning.

Läs mer här!

Excelkurs grund 25 februari

Välkommen till en heldagskurs i excel grund.

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö