Flag SE Flag UK
SÖK
 

Nytt år - nya möjligheter!

Hej!
Vi på SNAB hoppas ni haft en fin ledighet och att hjulen nu börjat snurra igång igen ordentligt.
Vi är igång för fullt och ser fram emot ett företagsamt år! Detta år kommer också innebära nytt uppdrag för SNAB. Om detta och annat aktuellt kan du läsa om i detta nyhetsbrev.

Helena Gill
vd

SNAB får nytt uppdrag "En väg in"

Under hösten har vår styrelse arbetat med ett nytt uppdrag för SNAB.
På sista styrelsemötet i december 2019 beslutades det att SNAB får ansvaret för "En väg in". Det är Johanna Friman, näringslivskoordinator på SNAB, kommer ha ansvaret för detta uppdrag.
I korthet kan man säga att SNAB tidigt kommer i kontakt med företag i olika ärenden vilket också gör att vi kan följa dem i deras fortsatta företagsresa. Det blir också en väg in för att ta del av vår verksamhet i SNAB.
Just nu är processen igångsatt med hur uppdraget skall formeras och på bästa och mest effektiva sätt vara företagen behjälpliga i olika frågor.
Vi kommer fortlöpande informera om processen.

Behöver du hjälp med legoarbete?

I Sävsjö kommun finns det personer som står utanför arbetsmarknaden och som har stöd från Daglig verksamhet eller Arbetsmarknadsenheten. Vi har lång erfarenhet av att ge individer rätt stöd för att kunna utföra enklare industriarbete. För dessa personer är detta arbete viktigt, meningsfullt och man har möjlighet att utvecklas.

Eftersom personal på Daglig verksamhet och Arbetsmarknadsenhet ansvarar för att arbetet blir utfört så kan vi stå för:
Noggrannhet och att arbetet blir utfört i tid.
Vi har lokaler och handledare.

Läs mer här!

Starta eget kurs med Science Park

Drömmer du om att starta eget företag? Kickstart är en intensivkurs för dig som vill driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Programmet ger dig verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Läs mer här!

Jobb och framtidsmässa den 23 januari - missa inte

Välkommen att besöka en fullbokad jobb- och framtidsmässa som vi arrangerar tillsammans med Eksjö och Vetlanda kommuner.
Alltid är det någon kontakt, gammal eller ny, som är bra att möta.
Hoppas vi ses!

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö