Flag SE Flag UK
SÖK
 

Viktiga nyheter från SNAB!

Det är mycket på agendan just nu. Säkert har ni det också så?

Inom närmaste framtiden kommer vi släppa en enkät med några frågor till er. Det är en kort enkätundersökning som tar några minuter att svara på och svaren behandlas anonymt. Syftet med det är att vi just nu arbetar med att ta fram verksamhetsplan för 2020. Vi och styrelsen i SNAB vill gärna att det skall vara en förankrad process med er! Därför vill vi gärna puffa lite extra för detta och är tacksamma för om vi kan få feedback från er. Håll utkik framöver!

Vi har nu också öppnat upp för anmälningar till Jobb och Framtidsmässan 2020. Det är en mässa där du som arbetsgivare kan ställa ut och möta både elever och arbetssökande. För första gången gör vi detta tillsammans med våra kollegor i Vetlanda och Eksjö kommuner. Det innebär att mässan blir större och attraktivare.

Vi önskar trevlig läsning!
Helena Gill
vd

Jobb och framtidsmässan 23 januari 2020

Som redan nämnts arrangerar vi tillsammans med Vetlanda och Eksjö framtidsmässa 2020. Vi tror att vi genom detta samarbete kommer kunna erbjuda en större och mer attraktiv mässa för både företag, organisationer och arbetssökande. Mässan vänder sig också till gymnasielever.
Tag möjligheten att marknadsföra er på Jobb och Framtidsmässan 2020. Den kommer genomföras i Vetlanda och därför går anmälningarna direkt till Nuvab som tillsammans med Vetlanda Kommun är värd för mässan 2020.
Välkommen med din anmälan!

Anmäl ditt deltagande här!

Företagsträff på Sävsjö Transport i Sävsjö

Hållbarhet som en framgångsfaktor!

Sävsjö Transport bjuder in till företagsträff kring temat hållbarhet. De har i projekt Growkomp bland annat arbetat med hållbarhetsfrågor,
något som de på denna träff berättar om.

Medverkar gör också Jonas Willaredt, Vice President of Sustainability Affairs, Husqvarna Group.

Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här!

Orwak bjuder in till öppet hus den 19 oktober

Den 19 oktober bjuder Orwak, ett av våra medlemsföretag, in till öppet hus. Det blir en förmiddag med flera intressanta aktiviteter, både för barn och vuxna.

Läs mer i länken nedan och vi kanske ses där!

Läs mer här!

Frukostmöte den 7 november på Skyttecenter - om handel och utveckling i kommunen

Under våren och sommaren har Sävsjö och Vetlanda gemensamt arbetat i ett projekt som heter Handelskraft 1. Syftet är att göra en genomlysning av nuläget och få fram ett bra underlag för utveckling av både handel och stadskärna. I studien har bland annat besök gjorts i kommunens butiker. Telefonintervjuer har också genomförts bland medborgarna i båda kommunerna.
Nu är det dags att presentera resultatet kring undersökningen.

Välkommen till en morgon där vi också äter frukost tillsammans!

Läs mer här!

En plats kvar till Excel fortsättningskurs 22 oktober

Vi har en plats kvar till Excel fortsättningskurs!

Vill du ha den platsen mejlar du johanna@snab.nu.
Först till kvarn!

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö