Flag SE Flag UK
SÖK
 

Nya medlemmar och digitaliserad samverkansplan

I skrivande stund lyser solen utanför fönstren och det är så ljuvligt att tänka på att våren är på ingång. I detta nyhetsbrev berättar vi om nya medlemmar, företagsbesök och digitaliserad samverkansplan skola-näringsliv.
Vi önskar en fin dag!
Helena Gill
vd

Café Timjan utvecklar sin verksamhet

Vi besökte vårt medlemsföretag Café Timjan som ligger vackert beläget i skogen mellan Vrigstad och Värnamo. Christina Lindberg välkomnade oss i sitt mysiga café där hennes son bakat jättegoda semlor till fikat.
Christina berättade att hela familjen är engagerade i företaget som har många ben att stå på.
-Vi har stugor som vi hyr ut och även rumsuthyrning. Vi har också restaurang och café och konferensmöjligheter här på gården. Sedan har vi vår örtträdgård och tillverkar egen honung.
De senaste månaderna har familjen arbetat med en nyhet som just lanserats – Skogs-spa! Vi fick en förhandsvisning av projektet och vi blev mycket imponerade av det vi fick se!
Det är alltid roligt att möta entreprenörer som gör verklighet av sina drömmar – vi lämnade Flahult och Café Timjan efter ett sådant möte...

Läs mer om Timjan här!

Samverkansplan skola-näringsliv är nu digitaliserad

För ett antal år sedan arbetade vi fram en ny samverkansplan för skolan och näringslivet. Detta gjorde vi tillsammans med företrädare för näringsliv och skola i form av en fysisk broschyr. Nu har vi uppdaterat planen och den är digitaliserad för att på ett enkelt sätt alltid finnas tillgänglig både för skolan och er företagare.
Vi tackar också Sparbanksstiftelsen Alfa för bidrag till framtagning av denna.

Samverkansplan skola-näringsliv

Johan Sjöberg prisades på Möbelriksdagen 2019

22-23 mars arrangerades årets Möbelriksdag 2019 i Tranås.
Den välkände möbel- och designprofilen Johan Sjöberg med rötterna i Stockaryd fick ta emot årets hederspris. Johan är en eldsjäl inom trä- och möbelbranschen och har i många sammanhang medverkat för att lyfta svensk trä- och möbeldesign som han har mycket kunskap om. Vi gläds åt honom för priset och säger stort grattis.

Magasin 22 nya medlemmar i SNAB

Vi hälsar Magasin 22 varmt välkomna som medlemmar i SNAB. Butiken har på kort tid utvecklats hela tiden och innan julen 2018 bytte man till nya och större lokaler på Köpmangatan.

På bilden Jenny och Julia Fransson.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling nya medlemmar i SNAB

Vi är glada över att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling etablerar sig i Sävsjö. Vi var där och hälsade på tillsammans med Sävsjö kommun.
Varmt välkomna både till Sävsjö och som medlemmar i SNAB.

På bilden Simon Claesson, mäklarassistent och Henric Lagerquist, mäklare.

Edins Städ och Servicetjänst AB nya medlemmar i SNAB

Vi träffade Édins Städ som är ett nystartat företag i Sävsjö. De erbjuder städtjänster till både privatpersoner och företag. Företagen har en Facebooksida för den som vill veta mer eller komma i kontakt med företaget.

På bilden Mirjana Danjski, ägare

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö