Flag SE Flag UK
SÖK
 

Projekt som gör skillnad

På SNAB är vi med i olika projekt där vi också ibland är projektledare. Syftet med vårt engagemang i olika projekt är alltid att skapa nytta och ge möjligheter till bland annat både affärsutveckling och utveckling i den egna rollen som företagsledare. I veckan som gått har vi startat upp vårt gemensamma kvinnliga nätverk tillsammans med Nuvab i Vetlanda. Från Sävsjö deltar WBS-Women Business School som har funnits sedan 2014. I WBS har vi 10 kvinnor som alla är företagare och samtliga är med i detta tvååriga projekt. Projektet finansieras av Leader Linné och deltagarna som också betalar en avgift.
Vi önskar er en fortsatt bra dag!
Helena Gill
vd

"Krutkällarens rumsuthyrning" är klar för att ta emot gäster

Lönns Kläder som äger fastigheten där de även driver sin verksamhet har inrett en del av huset till ett övernattningsrum.
De hyr ut ett sovrum, en nyrenoverad toalett med dusch samt ett möblerat rum. Det ingår egen micro och kaffebryggare. Rummet har en egen ingång med parkeringsmöjligheter på innergården.
Pris per natt 500 kr, max 2 personer. Bokning via 0733-862541. Betalning via faktura, swish eller kontant.

Utbildning excel fortsättning den 3 april - några få platser kvar

Vi har några få platser kvar på vår populära excelkurs. Som medlem i SNAB går du till rabatterat pris. Välkommen med din anmälan.

Läs mer om utbildningen här!

Grattis Sävsjö kommun som prisades av LRF

Sävsjö kommun och Jönköpings kommun tog emot hedersutmärkelsen "Innovativ svensk matupphandling" under LRF:s regionstämma 14 mars.

Kommunstyrelsens ordförande i Sävsjö kommun, Stefan Gustafsson, fanns på plats för att ta emot utmärkelsen tillsammans med Erika Tor Rundblad, chef över serviceförvaltningen.

LRF:s motivering till utmärkelsen:
"Sävsjö kommun svarade blixtsnabbt och positivt på näringens vädjan om att inhandla svenska produkter i sina upphandlingar. Detta tycker vi bör uppmärksammas!

Kommunen var oerhört snabba på att ta ställning för svensk mat när det var som värst i torkan. Det blev ett starkt signalvärde som var väldigt betydelsefullt! Sävsjös politiker tror på sina lantbruksföretagare och den nytta vi bidrar med. Sävsjö kommun är en bra företagskommun att bo och verka i!
Tidigare hade kommunen ca 63% svenskt kött i sin upphandling, efter sommarens beslut är de nu uppe i 92% svenskt kött. Detta visar på handlingskraft och kreativitet och att det är möjligt att genomföra snabba förändringar. Det beslut som togs i somras gäller ett år, och kommunen jobbar nu på att ta fram hur de långsiktigt ska jobba med mer svenska råvaror i den offentliga upphandlingen, vilket är väldigt positivt för framtiden."
Bild: Mathilda Henriksson
På bilden från vänster: Karin Nalbin, Stefan Gustafsson, Erika Tor Rundblad, Annika Unt

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö