Flag SE Flag UK
SÖK
 

Företagsträff och utbildningar!

Företagsträff på Orwak och aktuella utbildningar är en del av innehållet i detta nyhetsbrev.
Vi vill också informera om att vi ofta får olika typer av information om aktiviteter/erbjudanden som riktar sig till er företagare. Vi lägger löpande ut det på vår hemsida och till viss del länkar vi också detta i våra nyhetsbrev. Så gå gärna in på vår hemsida lite då och då för att var uppdaterad.
Till er som firar sportlov nästa vecka önskar vi ett trevligt sådant.
Väl mött!
Helena Gill
vd

Företagsträff på Orwak den 5 mars

Vi har nöjet att bjuda in till företagsträff på Orwak som öppnar upp dörrarna till denna träff vilket vi är tacksamma för.
Orwak firade nyligen att man producerat maskin nr 100 000. Välkommen på en rundvandring i fabriken och en intressant företagspresentation.
Läs mer i länken nedan.

Program och inbjudan finns här!

Utbildning excel fortsättning den 3 april

Vi fortsätter med våra populära excelkurser som får högt betyg av deltagarna.
Som medlem i SNAB går du till rabatterat pris. Välkommen du också!

Läs mer om utbildningen här!

Utbildning "best of word" den 4 april

Nu lanserar vi en ny utbildning, även den tillsammans med Mattias Johansson som också genomför våra excelkurser. Word är ett program som många arbetar i, på denna kursen får du lära dig en mängd olika finnesser och funktioner.
Som medlem i SNAB går du till rabatterat pris. Välkommen du också!

Läs mer här!

Growkomp 2.0 - mer satsning på affärsutveckling för våra företag

Vi är väldigt glada över att projekt Growkomp 2.0 nu är i gång. Det är en fortsättning på det ursprungliga projektet Growkomp som gav goda resultat i både tillväxt och affärsutveckling.
4 miljoner kronor satsas med finansiering från ESF på deltagande företag. Fokus är bootcamps med olika utmaningar inom innovation och affärsutveckling och däremellan får företagen individuell coachning. SNAB sitter även med i styrgruppen för projektet.

Attraktiv industri

SNAB är med i projekt Attraktiv Industri som drivs av Eksjö kommun där även företag i Sävsjö fått möjlighet att delta. Vi sitter också med i styrgruppen för projektet och det blir intressant att följa utvecklingen. Läs mer i länken om projektet.

Läs mer om Attraktiv industri här!

Cirkulär ekonomi - hållbar utveckling

Hållbarhet pratas det om i flera sammanhang och nu bjuder CSR Småland in till en utbildning i detta. Målgruppen är små och medelstora företag i Jönköpings län, som vill öka kunskapen och medvetenheten om cirkulär ekonomi och få möjlighet att ta fram en egen handlingsplan för att bli mer cirkulära. Både tillverkande företag och tjänsteföretag från alla branscher är välkomna att delta. Läs mer i länken nedan.

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö