Flag SE Flag UK
SÖK
 

Välkomna tillbaka!

Vi hoppas att ni alla haft en fin helgledighet och hälsar er välkomna tillbaka. Första veckan efter en längre tids uppehåll brukar vara fylld av att "sätta igång" igen. Mejlen skall tömmas och produktion och annat skall komma igång.
Vi på SNAB har delvis varit lediga men är nu i full gång igen. I skrivande stund planerar vi aktuella utbildningar som vi kommer erbjuda under våren. Vi har också bland annat kommit igång med arbetet Interior Cluster Sweden AB. Interior Cluster Sweden AB är en samlingsplats för möbel- och inredningsbranschen i Sverige och flera av våra företag i vår kommun arbetar i denna bransch. Om detta och annat aktuellt kan du läsa om i detta nyhetsbrev. Vi önskar er en bra vecka!
Helena Gill
vd

Nätverksträff med Interior Cluster i Sävsjö

Välkommen att delta på vår nätverksträff för befintliga och nya intressenter med Interior Cluster Sweden AB. Vi träffas på Tillväxthuset i Sävsjö. Anna Rosenqvist deltar och kommer redogöra för de insatser som är planerade framöver. Läs mer i länken nedan och känn dig varmt välkommen!

Läs mer här!

ORWAK firar 100 000-maskinsjubileum

Stort grattis säger vi till Orwak som i dagarna firar att de tillverkat maskin nr 100 000.
Orwak har sedan 1971 utvecklat och producerat innovativa komprimeringssystem för lönsam avfallshantering. Läs mer i länken nedan!

Läs hela pressreleasen här!

Så skapas den attraktiva arbetsplatsen - i samverkan med Nuvab i Vetlanda

Som vi tidigare berättat om samverkar vi med våra kollegor på Nuvab i Vetlanda. Först ut är en heldag kring kompetens och en attraktiv arbetsplats.
Aldrig förr har rivet efter kunnande, erfarenhet och kompetens varit större. Arbetstagarens marknad ställer höga krav på företag och organisationer att erbjuda arbetsplatser där människor vill jobba, bidra med sitt kunnande och också stanna kvar för att vidareutveckla verksamhet och produktion. Som medlem i SNAB går du till rabatterat pris. Välkommen!

Läs mer här!

Save the date 21-22 mars

Den 21-22 mars är det dags för Möbelriksdagen 2019. Missa inte chansen att träffa branschfolk, delta i intressanta seminarier och skapa nya kontakter. I år går Möbelriksdagen av stapeln i Tranås. Program kommer och håll utkik på vår hemsida och sociala medier.

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö