Flag SE Flag UK
SÖK
 

Kompetens och utveckling

Veckan som går mot sitt slut har varit full av utvecklingsarbete och marknadsföring av vår kommun. SNAB och Sävsjö kommun deltog tillsammans på Karrärium på Högskolan där syftet är att skapa kontakter mellan näringsliv och studenter. Sävsjö kommun deltog på Internetdagarna i Stockholm och SNAB kickade tillsammans med Nässjö, Vaggeryd och Jönköpings kommuner igång Growkomp 2.0 med en Bootcamp från lunch till lunch. En del av detta kan du läsa om i vårt nyhyetsbrev och en del kommer vi återkomma till när vi har mer att berätta om.
Vi önskar en fortsatt bra dag!
Helena Gill
vd

Growkomp 2.0

Vi har tidigare genomfört Growkomp 1.0, även då tillsammans med Jönköping, Vaggeryd och Nässjö kommuner. Resultaten har varit mycket goda och vi har under året arbetat med att kunna gå in ett nytt projekt med fler företag. Tre företag är med från Sävsjö kommun. Fokus är att arbeta med sin affärsplan utifrån bland annat innovation och strategi. Arbetet i projektet kommer pågå i ett år och varvas med coachning och Bootcamps där vi arbetar från lunch till lunch efter "Canvasmodellen". Den 20-21 november genomförde vi den första Bootcampen med alla företagen och det ska bli väldigt intressant att följa våra företag på denna utvecklingsresa.

Frukostmöte på Tillväxthuset den 30 november

En av de stor frågorna som diskuteras är tillgången till kompetens. Något som också visar sig när vi analyserar resultaten från Svenskt Näringslivs enkätundersökning kring lokalt företagsklimat. Employer branding och vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare är en del av det som Viktor Dahl kommer prata om på frukostmötet som du kan läsa mer om på länken nedan. Välkommen!

Läs mer här!

Hur påverkar stressen oss?

Är du stressad? Har du nån gång suttit i din bil och inte vet vart du ska köra? Eller har du allt för ofta hört dig själv säga "det är mycket nu"? I så fall tror vi att du har nytta av att komma på föreläsningen om hur hjärnan påverkas av stressen. Varmt välkommen att anmäla dig!

Läs mer här!

Konferensrum med Skypemöjlighet

Företagshälsan i Sävsjö erbjuder möjlighet att hyra en välutrustad konferenslokal med plats för 15-20 personer.

Medlemmar i SNAB erhåller 20 % rabatt vid bokning. Uppge SNAB vid bokning.

Läs mer om erbjudandet i bilagan.

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö