Flag SE Flag UK
SÖK
 

Samverkan över gränserna!

Under hösten har vi träffat våra branschkollegor på Nuvab i Vetlanda ett antal gånger. Syftet med detta är att hitta samverkansformer och synergieffekter i våra verksamheter som i mångt och mycket riktar sig till samma målgrupp fast i olika kommuner. Bland annat kommer vi under 2019 slå ihop våra kvinnliga nätverk WBS Women Business School och Vetlanda Företagsamma Kvinnor. Vi kommer också erbjuda olika arrangemang och utbildningar. Först ut är "Så skapas den attraktiva arbetsplatsen" där ett antal välrenommerade föreläsare är på scenen och sätter fokus på aktuella frågor.
Om detta och nya medlemmar i SNAB kan du bland annat läsa om i detta nyhetsbrev.
Vi önskar en bra vecka!
Helena Gill
vd

Vi välkomnar Höglandets Plåt och Ventilation AB som medlemmar i Sävsjö Näringslivs AB.

Höglandets Plåt och Ventilation AB har arbetar med ventilation, plåtarbeten på byggnader och heltäckande service på ventilationsanläggningar.
Företaget arbetar med både småhus och stora industribyggnader där man levererar och monterar ventilationsanläggningar från välkända leverantörer och projektörer.
Höglandets Plåt och Ventilaion AB ingår i WIN Holding AB.


Läs mer om företaget här!

Vi välkomnar Höglandets Byggprojektering AB som medlemmar i Sävsjö Näringslivs AB

Höglandets Byggprojektering AB är ett nytt begrepp inom Wino-koncernen. Företagets huvudsakliga inriktning är att tillhandahålla projektering och projektledning vid ny- och ombyggnationer, samt utförande av kontrolluppdrag och besiktningar.
Företaget erbjuder alla förekommande tjänster för ny och ombyggnation från skiss och planering till färdigställt projekt.

Läs mer om företaget här!

Så skapas den attraktiva arbetsplatsen

Aldrig förr har rivet efter kunnande, erfarenhet och kompetens varit större. Arbetstagarens marknad ställer höga krav på företag och organisationer att erbjuda arbetsplatser där människor vill jobba, bidra med sitt kunnande och också stanna kvar för att vidareutveckla verksamhet och produktion.

Läs mer!

Beställningar börja rulla in på årets Jullåda

Närproducerat och gott! Vi är glada att kunna lyfta fram företagen i vårt matkluster GLAD MAT och även i år erbjuda en jullåda. I år har vi lite nyheter och vi tror att det finns något som tilltalar alla. Jullådan packas på Alelholmskolan där eleverna på Livsmedelsprogrammet hjälper oss med packning och logistik. Detta blir också ett väldigt bra tillfälle för dem att få kännedom om våra matföretag i närområdet.

Varmt välkommen du också med din beställning!

Jullådan 2018

Aktuella utbildningar på SNAB innan jul

Välkommen till våra utbildningar på SNAB.

Läs mer och anmäl dig här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö