Flag SE Flag UK
SÖK
 

Styrelsearbete och solceller!

Vi samverkar kring styrelsearbete med StyrelseAkademien i Jönköpings län.
Under hösten startas ett samarbete upp på Höglandet där tre träffar kommer arrangeras på Eksjöhovgårds Värdshus i Sävsjö. I oktober är det dags för Stora Styrelsedagen som arrangeras vartannat år. Stora Styrelsedagen är en mötesplats för goda exempel och kunskap inom styrelsearbete. Detta och en kväll om solenergi kan du läsa om i detta nyhetsbrev. Kanske ses vi också på Höstmarknaden som alltid är den sista fredagen i augusti i Sävsjö.
Väl mött!
Helena Gill
vd

StyrelseAkademien Höglandet - tre träffar i höst

Vi vänder oss till dig som har planer på att komma igång med ett strukturerat styrelsearbete, erfarenhetsutbyte med andra företagare och få mer kunskap i ämnet. Vi vänder oss också till dig som fått igång styrelsearbetet och vill dela dina erfarenheter med andra i samma situation.
Möjlighet finns att ta upp egna bolagsspecifika frågeställningar och problem.

Program och info om anmälan finns här!

Stora Styrelsedagen 2018

Syftet med Stora Styrelsedagen är bland annat:
Att inspirera till ett professionellt styrelsearbete som i sin tur bidrar till resultatutveckling av regionens företag/organisationer.

Nytt för i år är att det går bussar för gemensam resa till Jönköping.

Program och info om anmälan finns här!

Höstmarknad 31 augusti i Sävsjö

Som traditionen bjuder så är det återigen dags för Höstmarkand i Sävsjö (den hette tidigare Gammaldags marknad). Butikerna har erbjudanden och det brukar vara en välbesökt dag.
I år kommer vi på SNAB besöka våra butiker tillsammans med Kristin Nilsdotter Isaksson, Erik Alm och Sara Jeppsson från Sävsjö Kommuns utvecklingsavdelning och också våra grannar i Tillväxthuset.

Solcellskväll i Vrigstad

Detta seminarium riktar sig till alla som är intresserade av vilka fördelar som kommer av att implementera solceller. Vi går igenom hur solkraft fungerar och vilka tak som är lämpliga för solceller. Målet är att ni ska lämna seminariet med kunskapen om huruvida just ni har ett tak med potential att generera solkraft samt hur ni gör för att skaffa en egen solelsanläggning.

Läs mer om program och anmälan här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö