Flag SE Flag UK
SÖK
 

Snart semester!

Snart nalkas ledighet och semester för många av oss. Vi på SNAB kommer ha stängt helt eller delvis vecka 27-31, mejl och telefon kollas av under denna tiden.
Vi vill tacka er alla för vårens engagemang och samarbeten och vi ser fram emot en fin höst som kickar igång med Näringslivssafari den 15 augusti och lunchmöte den 22 augusti.
Längre fram i höst kommer Företagsveckan 24-27 september med mycket intressanta program - detta lägger vi ut i sin helhet vecka 32.
Vi önskar er fin sommar med ledighet och vila!
Helena Gill
vd

Lunchmöte 22 augusti kring digitalisering och automatisering i industrin.

Den snabba utvecklingen som sker genom ökad digitalisering, automatisering och robotisering skapar stora möjligheter. Samtidigt som effektivisering kan stärka många företags konkurrenssituation finns utmaningar, inte minst för de små och medelstora företagen.
I höst startar ett pilotprojekt inom regeringens stora satsning Robotlyftet. Pilotprojektet riktar sig till tillverkande företag med behov av automation och startas upp i fyra regioner, där Borås och Småland utgör en av dessa.
Robotlyftet ska främja automation i Sveriges små och medelstora industriföretag. Programmet ska bland annat bidra till att företagen ökar sina kunskaper om användning av och investeringar i automationslösningar.

Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö