Flag SE Flag UK
SÖK
 

Härliga tider och mycket som händer!

I detta nyhetsbrev fokuserar vi på utbildning och kompetens i olika upplägg. Dels har vi egna utbildningar som nu börjar fyllas och dels har vi två riktigt bra upplägg som riktar sig till tillverkande företag.
Och sist men inte minst - nu börjar anmälningar strömma in till vår näringslivsgala och sommarfinal. Vi hoppas få se just dig som gäst till en kväll i sommarens vackra skrud med mingel, mat och flera utmärkelser och stipendieutdelningar. Varmt välkommen att anmäla dig.

Helena Gill
vd

Näringslivsgalan 19 juni

Årets fest och vår fina sommarfinal brukar vi kalla denna kväll där delar ut en rad priser till bland annat näringslivet. God mat, mingel, livemusik och trevlig samvaro får du på köpet. Välkommen!

Inbjudan Näringslivsgalan 2018!

Growkomp - framgångsrikt projekt för tillverkande företag

Industriföretag i Nässjö, Sävsjö, Vaggeryd och Jönköping har utvecklats för miljontals kronor. GROWKOMP är ett projekt där företag från Sävsjö, Nässjö, Vaggeryd och Jönköping fått möjlighet att utveckla sina företag. Under spridningskonferensen den 17 maj vittnade flera företag om det goda resultatet av satsningen som varit i miljonklassen. Insatserna, till ett värde av ca 500 tkr per företag, har finansierats av ESF-rådet.
Nu siktar vi på en förlängning av projektet där fler företag får chansen att delta. Den egna insatsen är tid.
Läs mer och hör av dig omgående till helena@snab.nu om du är intresserad av denna fina möjlighet att utveckla ditt företag.

Läs mer!

Kompetensutveckling för befintlig personal i tillverkande industri

Tillsammans med våra kollegor på Nuvab genomför vi nu en kartläggning av utbildningsbehovet av befintlig personal riktad mot tillverkningsindustrin. En sammanfattning är att vi kommer söka pengar för att genomföra utbildningar med olika inriktningar.
Detta innebär att du som företagare får möjlighet att kompetenutveckla din personal på hemmaplan där olika inriktningar för industrin kommer vara basen. Validering, mätteknik, ritningsläsning, ledarskap och produktion är några av insatserna.
Är du intresserad? Här av dig omgående till helena@snab.nu för djupare information.
Men det är kort framförhållning så här är det snabbt svar som gäller.

Utbildning i HLR med hjärtstartare-några platser kvar 30 maj

Är du redo när du behöver rycka in vid akuta hälsosituationer? Att vara utbildad i hjärtlungräddning kan vara skillnaden för att rädda ett liv i en akut situation. I denna utbildning ingår också att lära sig hur man använder hjärtstartare som numera finns på flera olika platser, både allmänna men också på företag.
Varmt välkommen att anmäla dig till denna livsviktiga utbildning på hemmaplan.

Läs mer!

Excel fortsättning 1 juni - två platser kvar

Vi kör kurs nummer två i excel fortsättning. Vi har två platser kvar och du är välkommen att anmäla dig.

Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö