Flag SE Flag UK
SÖK
 

Vem vill du uppmärksamma?

I detta nyhetsbrev bjuder vi in till ett antal intressanta aktiviteter. Vi släpper också vår inbjudan till Näringslivsgalan 2018 som alltid är tisdagen före midsommar, vilket är den 19 juni år. Förutom underhållning av Bill och Fia blir det god mat, mingel och utmärkelser till bland andra företagare i vår kommun. Har du någon som du vill skall uppmärksammas så kan du nominera den personen till info@snab.nu så tar vid det vidare med våra samarbetspartners kring galan. Nominera senast 23 april med namn, företag och motivering.
Väl mött!
Helena Gill
vd

Företagsträff kring säkerhet den 17 april

Välkommen på en företagsträff där kommunledning, polis och försäkringsbolag medverkar. Under kvällen presenteras bland annat aktuell statistik och råd kring hur du som företagare kan skydda ditt företag.

Läs mer om program och anmälan här!

Företagsträff och styrelsecafé på MidTrailer den 25 april

Vi har nöjet att tillsammans med StyrelseAkademien bjuda in till en företagsträff på MidTrailer i Sävsjö. Kvällen innehåller intressanta teman kring styrelsearbete och avslutas med en företagspresentation och rundvandring på företaget.
Läs mer om programmet och våra intressanta föreläsare under kvällen i länken nedan.
Välkommen!

Läs mer!

Årsmöte Sävsjöortens Näringslivsförening

Läs mer

Bolagsstämma Sävsjö Näringslivs AB

Läs mer

Nytt företag inom hälsobranschen har startat i Sävsjö

Vi besökte Pop Thaimassage och Spa där vi träffade Pop som driver verksamheten.
Verksamheten startade i februari 2018 och fick kunder redan från början.
Pop är utbildad massör och tar emot oss i sina lokaler som ger en välkomnande känsla. Hon berättar att hon har utvecklingsplaner inför framtiden med verksamheten och ser ett behov av sina tjänster. Att ta hand om sin hälsa är något som fler och fler prioriterar och där ser hon också sin utvecklingspotential.
Vi önskar stort lycka till!

Läs mer!

Näringslivsgalan 2018

Nu släpper vi inbjudan till årets Näringslivsgala! Vi hoppas få se dig som gäst denna kväll som brukar vara fylld av skratt, glädje, god mat och fina utmärkelser. Välkommen!

Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö