Flag SE Flag UK
SÖK
 

Snöhälsning!

Vintern tycks ha kvar sitt grepp ett tag till. Vi är nog många som längtar efter våren nu. Men hursomhelst, verksamhet och business pågår som vanligt.
I detta nyhetsbrev kan du läsa om industrifastighet i Vrigstad, spännande möten, utbildningar, framgångsrika elever och om Möbelriksdagen 2018.
Väl mött!
Helena Gill
vd

Vi träffade Tommy Asterhed på Sävjo Plastic AB

Vi besökte Sävjo Plastic AB där vi träffade Tommy Asterhed. Ett mycket givande besök var det hos Sävjo Plastic AB. Tommy är uppfinnare/entreprenör och det är alltid spännande att träffa honom.
Företaget formsprutar termoplaster och har en hög automatisering i sin produktion. De optimerar kundernas produkter och är även med i produktutveckling av både nya och gamla produkter.
Sävjo Plastic har både legotillverkning och egna produkter, under 2017 etablerade de sig även i Bodafors med en fabrik på 2300 m2
Läs mer om företaget på deras hemsida som finns i länken nedan.

Läs mer!

Utbildning i Heta Arbeten

Efter önskemål från flera av er erbjuder vi en utbildning i Heta Arbeten. Läs mer i länken nedan.
Kontakta vår utbildningsansvariga Johanna Friman för frågor om detta eller andra utbildningar. Johanna når du på 0382-577202 eller mejl johanna@snab.nu

Läs mer!

Fortsättningskurs i Exel

Förra året genomförde vi en mycket uppskattad grundkurs i excel.
Kursen fick toppbetyg av deltagarna.
Nu erbjuder vi en fortsättningskurs i excel med samma upplägg och lärare.
Vi har redan fått in anmälningar men det finns platser kvar.

Kontakta vår utbildningsansvariga Johanna Friman för frågor om detta eller andra utbildningar. Johanna når du på 0382-577202 eller mejl johanna@snab.nu

Läs mer!

Industrilokal till salu i Vrigstad

Industrilokal till salu i Vrigstad:
Sävsjö Gästgivaregården 1:147 i Vrigstad
Kontaktperson:
Anders Andersson Svensk Företagsförmedling
tele 073-5268000.

Rörvikselever tog sig till final i UF:s Innovation Camp

Den regionala UF-mässan har gått av stapeln den 27 februari. Även detta år var vi på SNAB på
plats. Vi medverkade både i juryarbete och följde även Rörviks skola som gick vidare i länstävlingen Innovation Camp. En mycket spännande idë kring skola och samverkan med lokala företag var deras tävlingsbidrag. Detta hoppas vi nu tillsammans kunna utveckla.
Bra jobbat av både lärare och elever.

Möbelriksdag 15-16 mars

Sävsjö Näringsliv är intressent i Interior Cluster Sweden AB. Vi deltar i aktiviteter och utvecklingsprojekt som ska stärka branscher i vår kommun inom trä- och möbler. Det inkluderar även företag som är underleverantörer inom möbelbranschen.
En av årets stora händelser är Möbelriksdagen som samlar beslutsfattare och företagare under en dag för intressanta seminarier och inte minst - nätverkande.
Vi finns med den 15 mars och kommer vara delaktiga i seminariet kring kompetens som Codeq håller i. Välkommen till en kreativ och inspirerande mötesplats.

Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö