Flag SE Flag UK
SÖK
 

Sportlovstider!

Många har kanske sportlov nu och för er önskar vi ett fint sådant. Vi märker också att vi får det lite lugnare hos oss på SNAB under denna veckan. Vi jobbar på och dagarna blandas med aktiviteter, företagsbesök och annat som rör företagarvardagen för er därute.
Läs om vad som händer just nu i detta nyhetsbrev. Vi vill särskilt puffa för vårt frukostmöte nästa vecka då Frida Boklund från Företagarna deltar.
Väl mött och välkomna till oss!
Helena Gill
vd

MORGONFRALLAN med Frida Boklund/Företagarna

Hur är läget? Lägesrapport om företagandet i länet och i Sävsjö kommun.
Frida Boklund, Företagarna
ISÄVSJÖgruppen-vad är det?
Presentation av aktuell statistik från AF och om arbetet i ISÄVSJÖgruppen
Helena Gill, Sävsjö Näringslivs AB

Läs mer!

Utbildning i Heta Arbeten

Efter önskemål från flera av er erbjuder vi en utbildning i Heta Arbeten. Läs mer i länken nedan. Kontakta vår utbildningsansvariga Johanna Friman för frågor om detta eller andra utbildningar. Johanna når du på 0382-577202 eller mejl johanna@snab.nu

Läs mer!

Vi välkomnar Pelaren Ekonomi som nya medlemmar i SNAB

Varmt välkomna som medlemmar i SNAB säger vi till Pelaren Ekonomi som finns både i Sävsjö, Vetlanda och Virserum. Vi hade en trevlig pratstund när vi besökte dem i deras kontor på Djurgårdsgatan i Sävsjö.

På bilden:
Tommy Bohlander, Maria Kindgren och Roger Karlsson

Vi välkomnar HITAB som nya medlemmar i SNAB.

Varmt välkomna som medlemmar säger vi till HITAB-Hans Ireståhl Trading AB. Bolaget bedriver bland annat handels, agentur och industriell verksamhet avseende plåtprodukter.

Ta energiklivet med oss - lunchmöte den 1 mars

Välkommen till en inspirerande lunchföreläsning med Elin Svensson från Chalmers Industriteknik. Hon lyfter frågor som rör företagande och energi och några av frågeställningar som lyfts är:
Varför ska mitt företag energieffektivisera? Går det att spara energi på ett enkelt sätt och vad är egentligen vinsterna? Föreläsningen är öppen för alla och passar både stora och små företag.

Läs mer!

Hur utvecklar vi smarta fabriker?

Vill du hänga med oss till Jönköping och spana in i framtiden? Konferensen är ett samarrangemang mellan SPARK/Jönköping University, Teknikföretagen, Science Park och Region Jönköpings län.
Du möter företag, forskare, näringslivsansvariga och andra som vill diskutera årets tema.
För att ta tillvara all den kompetens som möts under konferensen bjuder vi in alla deltagare till ett antal workshoppar som belyser årets tema ur fyra aspekter: forskning, utbildning, innovation och samverkan.Torsdagen den 26 april hälsar vi dig välkommen som är intresserad av hur vi – näringsliv, akademi och offentliga aktörer – kan arbeta tillsammans för att stärka konkurrenskraften hos regionens tillverkningsföretag.

Vill du följa med hör du av dig till Helena Gill på 0382-577201 eller mejl helena@snab.nu

Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö