Flag SE Flag UK
SÖK
 

Välkommen på öppet hus!

På fredag den 1 december har vi öppet hus på Tillväxthuset. Sedan april har vi på SNAB våra lokaler här. Vi sitter på andra våningen med ingång uppför trappan. I och med flytten har vi fått fler möjligheter att utveckla vår verksamhet. Till exempel med utbildningar och fler enkla mötesplatser i olika konstellationer. Det är en av anledningar till flytten. En annan är närheten till myndighetsförvaltningen och utvecklingsavdelningen på Sävsjö kommun där vi på ett enkelt och snabbt sätt kan hantera olika frågor som rör dig som företagare. Välkommen som sagt på fredag att träffa oss!
Helena Gill
vd

Vi träffade Bengt Staude, vd på Orwak.

Bengt Staude är sedan drygt ett år tillbaka VD på Orwak AB i Sävsjö. Det var i samband med att vi fick ta del av framgången med Orwaks stororder till Ryssland som vi också fick ett fint samtal med Bengt. Det blev ett samtal kring ledarskap och företagande. Bengt som är född i Blekinge bor i Skillingaryd och pendlar till Sävsjö varje dag. Han har en bakgrund som vd i flera olika företag i olika branscher. Nämnas kan Industribygg, Fläktwoods, Ericsson Division Mobile Systems med då 83 000 anställda varav Bengts division inom produktion hade 17 000 anställda. I 7 år verkade han utomlands i Holland, Tyskland, Kina och Hongkong.
Vi pratade om det viktiga ledarskapet i en organisation där en tydlig målbild och närhet till personalen är något som Bengt framhöll som viktiga ingredienser för framgång. Vi gläds med både Orwak och Bengt i deras framgångar och tackar för ett mycket givande samtal.

Öppet hus 1 december

Varmt välkommen på öppet hus. Hela huset är fullt med aktiviteter som exempelvis tipspromenad och barnaktiviteter. Fika bjuder vi också på.

Framgångar för Rörvikshus

Rörvikshus Sweden AB har av Veckans Affärer och Bisnode blivit utsedda till årets superföretag 2017. Vi säger stort grattis och önskar fortsatt framgång!

Läs mer här!

HR-fika 6 december

Välkommen på HR-fika, läs mer i bifogad länk nedan.

Läs mer här!

Starta eget på landet-erbjudande om kurs

Gillar du Småland och vill att flera ska upptäcka människorna, kulturen, hälsan, naturen, maten och allt annat fantastiskt vi har att erbjuda? Vill du starta eget företag och erbjuda produkter, tjänster och upplevelser till människor från när och fjärran? Då ska du söka till vårt Acceleratorprogram som riktar sig till dig som vill starta företag på landsbygden!
Programmet är kostnadsfritt och riktar sig till dig som vill starta, eller nyligen har startat företag, på landsbygden inom besöksnäring, kultur, hälsa, natur och mat.
Under 10 veckor får du ta del av individuell affärsutveckling, experter, föreläsningar och som avslutning deltar du på programmets pitchkväll där du får chansen att sälja in din idé till potentiella investerare, kunder och partners. Läs mer och anmäl dig på länken nedan eller kontakta Sara Jeppsson på tel 0382-15215, sara.jeppsson@savsjo.se

Läs mer här!

Jullådan 2017

Den 1 december är sista dagen att beställa den populära jullådan med delikatesser från våra livsmedelsföretag. Välkommen att beställa!

Läs mer och beställ här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö