Flag SE Flag UK
SÖK
 

Välkommen att delta!

I detta nyhetsbrev kan du läsa om årets sista aktiviteter innan julen står för dörren. Utbildning i nya dataskyddsförordningen, HR-fika och öppet hus på Tillväxthuset är en del av det du kan läsa om i vårt nyhetsbrev.
Varmt välkommen att delta!
Helena Gill
vd

Utbildning kring nya dataskyddsförordningen

Välkommen att delta på vår utbildning kring den nya dataskyddsförordningen. Den nya förordningen träder i kraft i maj 2018 och vi ägnar eftermiddagen åt detta ämne. Fika ingår!

Läs mer här!

Invigning och öppet hus på Tillväxthuset den 1 december

I april flyttade bland andra Sävsjö Näringslivs AB in i Tillväxthuset. Tillsammans med Sävsjö kommuns utvecklingsavdelning, Science Park och myndighetsförvaltningen sitter vi samlade i samma hus. Den 1 december har vi öppet hus med aktiviteter i hela huset. Hos oss på SNAB som finns på andra våningen en trappa upp bjuder vi på kaffe och pratar företagsutveckling och annat som vi erbjuder till dig som driver företag.
Varmt välkomna!

Läs mer här!

Årets jullåda 2017-gott för alla sinnen!

Så roligt att även i år kunna erbjuda vår jullåda 2017 med godsaker från våra närproducerande livsmedelsföretag. Detta är också ett av våra samarbeten med Aleholmskolan och en fin samverkan mellan skola-näringsliv då jullådorna packas av eleverna på livsmedelsprogrammet.

Läs mer om hur du beställer här!

HR fika den 6 december

Vi bjuder på fika och du får ta del av viktiga nyheter inom arbetsrätten att hålla koll på. Inspiration om fokusering om mål och motivation bjuder vi också på. Välkommen!


Läs mer!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö