Flag SE Flag UK
SÖK
 

Tack!

Ett stort och varmt tack till alla som medverkade på olika sätt under Företagsveckan! Vi är glada och nöjda över det vi tillsammans gjorde för att lyfta både företagsamhet, entreprenörskap, landsbygd och nyföretagande.
Särskilt glada är vi över de enkätsvar i årets ranking av Företagsklimat som presenterades. Där klättrar Sävsjö på de flesta punkter. Hela kommunen gör framsteg och förbättrar resultaten där skolans attityder till företagande är den som stigit mest. Nu fortsätter vi med årets näringslivssafari där 130 lärare skall göra studiebesök på olika företag i hela vår kommun.
Väl mött!
Helena Gill
vd

Svenskt Näringsliv skriver om Sävsjö och årets ranking.

Dan Sylvebo, regionchef Svenskt Näringsliv lyfter fram Sävsjö och vårt arbete för att förbättra företagsklimatet.

Om Sävsjö och årets ranking

Vi träffade Thomas Lenegård, ny vd på Lulles

Vi på Sävsjö Näringsliv träffade Ludvig Sörensen AB:s nya VD Thomas Lenegård. Thomas har många års erfarenhet från livsmedelsbranschen och har tidigare varit verksam inom både Lidl och Ica Maxi.
Vi hälsar Thomas Lenegård varmt välkommen till Sävsjö!
Ludvig Sörensen AB är i dag ett modernt charkuteriföretag
som förser stora butikskedjor och grossistföretag med ett brett sortiment av kundspecifika charkvaror av högsta kvalitet.
Läs mer om Ludvig Sörensen AB här:

Länk till Lulles hemsida

Vi utbildar efter näringslivets behov

Utbildning på hemmaplan är något vi ständigt arbetar med. Just nu har vi genomfört löpande truckutbildningar. I dessa fall samarbetar vi med Windings Utbildningscenter AB i Värnamo!
Som medlem i Sävsjö Näringsliv erhåller ni förmånliga priser på truckutbildningar, hjullastarutbildningar, traversutbildningar med mera.
Hör av Er till johanna@snab.nu om ni behöver utbildning så hjälper hon till med ert behov. Vi samverkar också med våra kollegor i Vetlanda för att vi på bästa sätt skall kunna dra nytta av varandras erbjudanden.

Jullådan 2017 - gott från närproducerande livsmedelsföretag

Nu kan du beställa årets Jullåda 2017 med godsaker från våra närproducerande livsmedelsföretag.

Jullådan 2017

Matchmaking på Elmia

Ta tillfället i akt att hitta nya kunder på Elmia och underleverantörsmässan.

Läs mer

Digital lunch

Den digitala kartan förändras hela tiden. Det som var svårt, dyrt och krångligt är i dag enkelt, lätt och prisvärt. Välkommen på lunch där vi berättar om just detta. Läs mer på länken och välkommen!

Läs mer

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö