Flag SE Flag UK
SÖK
 

Sommar!

Först och främst tack till alla som kom på vår Näringslivsgala, vi blir fler och fler varje år. Tack till våra samarbetspartners PWC, AF och Företagarna! Tack också till Femtinge Teater som lyfte kvällen med sin underhållning och slutligen tack till Vrigstad Wärdshus med personal för en fantastisk mat och bra service. Utan er alla hade kvällen inte blivit den underbara kväll den blev. Läs mer i detta nyhetsbrev och se mingelbilder från kvällen.
Nu är det snart semestertider och vi kommer ha helt stängt v28-31 och begränsat öppet under vecka 27. Vi hoppas att ni alla får en fin sommar med återhämtning och vila. När vi kommer tillbaka i augusti har vi en späckad höst med Företagsvecka, lunch- och frukostmöten kring både produktion, export, kompetens samt företagsbesök. Allt för att vara en resurs i er företagarvardag.
Tills vi ses igen önskar vi en fin sommar!

Helena Gill
vd

Näringslivsgalan 2017 - mingelbilder och prismottagare

Mingel och prismottagare Näringslivsgalan 2017

Kontakta Johanna vid utbildningsbehov!

Under våren har vi sett en ökad efterfrågan på utbildningar där vi bland annat genomfört utbildningar i truck, hjullastare och excel.
Vi fortsätter att utveckla vårt koncept kring utbildningar och skräddarsyr efter era behov. Kontakta Johanna Friman, näringslivskoordinator på SNAB.
Hon har direktnummer 0382-577202, mejl: johanna@snab.nu

Nästa utbildning i excel blir den 5 oktober och det är en fortsättningskurs. Håll utkik efter våra inbjudningar på hemsida, vår FB-sida och Sävsjöappen.

Företagsveckan 2017 25-28 september

Vi ser fram emot Företagsveckan 2017. I med finner du aktiviteter varje dag 25-28 september och vi vågar lova att det finns något för alla!
Som SNAB-medlem går du kostnadsfritt på våra event under veckan.

Det nya i årets Företagsvecka är att vi bjuder på en buss till Klimatkonferensen i Jönköping som är den 28 september. 30 platser har vi och resan till Jönköping kommer innehålla klimatsmarta tips, aktuell info från SNAB och kommunledning och inte minst-nyttiga kontakter.
Läs mer i länken nedan. Separata flyer för varje dag kommer efter semestern!

Företagsveckan 2017

Chiffonén investerar långsiktigt i framgångsrika tillväxtföretag.

Läs mer om det intressanta investmentbolaget Chiffonjén AB i bifogad länk.

Läs mer om Chiffonjén här!

Hur syns det vad vi gör på SNAB?

Under våren har vi haft ett intensivt arbete med fullsatta frukostmöten, utbildningar, flytt och många företagsbesök.
För oss är det viktigt att vi arbetar förankrat och nära er företag.
Era frågor är våra frågor!

Följ oss även på vår hemsida www.snab.nu, vår FB-sida eller i Sävsjöappen. Våra nyhetsbrev kommer ut varannan vecka, jämna tisdagar. Nästa nyhetsbrev kommer den 8 augusti.

Har du något vi skall skriva om så tveka inte att höra av dig på info@snab.nu

Steps to export

Går du i exporttankar eller har frågor kring detta är detta rätt tillfälle att anmäla sig. Vi bjuder tillsammans med kollegorna på Nuvab i Vetlanda in till ett lunchmöte kring detta.
Varmt välkommen!

Inbjudan Steps to export finns här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö