Flag SE Flag UK
SÖK
 

Nu kör vi!

Välkommen till våra mötesplatser! I morgon den 25 januari har vi ett fullsatt Styrelsecafé i Hultagård med start på Vallsjöhus och fortsättning på LP Pressgjuteri. Dessutom har vi äran att få lyssna på Håkan Thuresson, ägare och styrelseordförande i T-emballage.
Nästa vecka har vi en workshop kring kompetens och inkludering. Här får du ta del av viktiga tips, goda exempel och träffa företagarkollegor. Denna workshop avslutar vi med lunch där du får tillfälle till ännu mer nyttigt nätverkande.
I detta nyhetsbrev finns också en länk till vår verksamhetsplan för 2017.
Väl mött!
Helena Gill
vd

SNAB:s verksamhetsplan 2017

Veksamhetsplan 2017

Workshop kring kompetens och inkludering den 31 januari

Kompetensförsörjning är en fråga som vi ständigt möter när vi är ute på företagsbesök. Nu lyfter vi detta i en gemensam workshop där bland andra kommunledningen, Jobbhuset, Arbetsförmedlingen och Aleholmskolan medverkar.
ABL och Carrus Components medverkar också och berättar om hur de löst en del av sin kompetensförsörjning. Från Nässjö deltar de som arbetar med Industri-SFI tillsammans med näringslivet. Här får vi ta del av deras arbetssätt och hur de hittade ett framgångsrikt koncept.
Hur kan vi i Sävsjö komma framåt? Vad är näringslivets behov? Svaret på dessa frågor kommer vi gemensamt fram till med början denna förmiddag!
Varmt välkommen! Läs mer och anmäl dig på länken nedan.

Program och inbjudan

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö