Flag SE Flag UK
SÖK
 

God fortsättning på det nya året!

Vi hoppas helger och eventuell ledighet har varit fin och hälsar er välkomna tillbaka!
2017 inleder vi med en företagsträff och Styrelsecafé i Hultagård den 25 januari. Veckan efter har vi en förmiddag kring kompetens där du får lyssna till goda exempel hur andra företag har gjort. Läs mer om detta och lite annat i vårt första nyhetsbrev för året.
Väl mött!
Helena Gill
vd

Företagsträff med Styrelsecafé i Hultagård den 25 januari!

Vi har glädjen att bjuda in till en kväll i Hultagård där vi både får besöka Vallsjöhus och LP Pressgjuteri, kvällen avslutas med att vi får lyssna till Håkan Thuresson som pratar kring ett framgångsrikt styrelsearbete. Läs mer i länken nedan.
OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Varmt välkommen!

Program och inbjudan

Workshop kring kompetens och inkludering den 31 januari

Kompetensförsörjning är en fråga som vi ständigt möter när vi är ute på företagsbesök. Nu lyfter vi detta i en gemensam workshop där bland andra kommunledningen, Jobbhuset, Arbetsförmedlingen och Aleholmskolan medverkar.
ABL och Carrus Components medverkar också och berättar om hur de löst en del av sin kompetensförsörjning. Från Nässjö deltar de som arbetar med Industri-SFI tillsammans med näringslivet. Här får vi ta del av deras arbetssätt och hur de hittade ett framgångsrikt koncept.
Hur kan vi i Sävsjö komma framåt? Vad är näringslivets behov? Svaret på dessa frågor kommer vi gemensamt fram till med början denna förmiddag!
Varmt välkommen! Läs mer och anmäl dig på länken nedan.

Program och inbjudan

JSC bjuder in till utbildning kring nya ISO-standarden!

I samverkan med BMG Trada Certifiering bjuder JSC in till utbildning och benchmarking i nya ISO-standarden kopplat till ett digitaliserat ledningssystem i Office 365. Sävsjö Transport var våren 2016 bland de första företagen i Sverige, som uppgraderade till de nya ISO- standarderna inom miljö, kvalitét och trafiksäkerhet. Stefan Arbin tidigare VD för Sävsjö Transport delar med sig av sina erfarenheter, samt visar möjligheterna till ökad verksamhetsnytta med ett integrerat och digitaliserat ledningssystem.

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö