Flag SE Flag UK
SÖK
 

Möten i näringslivet!

Det är något speciellt när vi möter er företagare ute i er vardag! Alltid känner vi oss välkomna och väl bemötta. Det kan låta som en klyscha många gånger - att det mänskliga mötet är ovärderligt. Men det är precis så vi upplever det.
Ha det gott så här i jultider!

Helena Gill
vd

Vi träffade nya ägarna på Möbel AB Big i Rörvik

Vi besökte företaget Möbel AB Big som funnits i Rörvik sedan 1946. Lars-Ivan Petterson som ägt bolaget sedan 1984 berättade om hur det en gång startade med tillverkning av soffbord, och sedan blev det tillverkning av matsalsmöbler. Idag är det legotillverkning inom trä och all slags inredning som gäller främst hotell och köksinredning.
Den 12 september 2016 såldes bolaget till nya de nya ägarna Åkeson Hem & Miljö AB.
Vi fick under besöket träffa både VD Patrik Alm och inköpschef Johan Bylander, som berättade att företaget även köpt upp CS Möbler och Tela Möbel för att bli en kompetent och heltäckande partner som både vill och kan ge prisvärda produkter och lösningar med hög svensk kvalité.
Läs mer om företagen här:
Möbel AB Big www.bigmobel.se och Åkeson Hem & Miljö AB www.csakeson.se

Länk till Möbel AB Big

Statoil blev Cirkle K med pompa och ståt

Den 9 december invigdes Circle K i Vrigstad. Med härlig musik, tårta och kaffe, tal av Tommy Gunnarsson och Jan Holmqvist som även klippte band. Tommy berättade om historien kring macken som senast var en Statoilmack. I det nya konceptet är det också utökade öppettider med en timme från öppning kl 6 på morgonen. Vi var givetvis där och gratulerade tillsammans med Jan Holmqvist och Stefan Gustafsson från Sävsjö kommun.

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö