Flag SE Flag UK
SÖK
 

Vad är viktigt för dig?

Just nu planerar vi vår verksamhet inför 2017. Därför ställer vi frågan, vad är viktigt för Er? Nätverk, frukostmöten, utbildningar, företagsträffar? För oss är det viktigt att vi gör rätt saker för Er som driver företag i vår kommun. Så tveka inte att höra av dig till oss om vad du ser framåt som vi ska lyfta för frågor.
Vi är till för Er!


Helena Gill
vd

Jullådan 2016

Vi tycker det är viktigt att värna om den lokala och närproducerade maten. I vår kommun med omnejd finns en fin mattradition med anor ända från 1800-talet. Därför är vi stolta över att så många leverantörer inom mat vill vara med i den välfyllda jullådan med många godsaker. Även i år hjälper våra elever på livsmedelsprogrammet till med packningen av dessa lådor. Varmt välkommen med din beställning!

Jullådan 2016

Frukostmöte 24 november - att våga bry sig och om polisens arbete i Sävsjö kommun

På årets sista frukostmöte medverkar kommunpolis Anders Sjöö och Margaretha Carlsson, Atheragram Structura. Vi kommer få information kring nuläget i vår kommun vad gäller polisens arbete och vad de möter i sin vardag. Anders informerar också om det samverkansavtal som Sävsjö kommun och polisen har. Margaretha kommer prata kring "att våga bry sig" - vad gör man när man tror att något behöver hjälp och stöd? Varmt välkommen!

Frukostmöte 24 november

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö