Flag SE Flag UK
SÖK
 

Ökad samverkan!

Att samverka för en fortsatt positiv utveckling av både näringslivet och vår kommun är en angelägen fråga. I detta nyhetsbrev berättar vi mer om våra nya lokaler, om frukostmötet kring Sävsjö kommuns utvecklingsstrategi och medlemserbjudande från ett av våra medlemsföretag.
Väl mött!

Helena Gill
vd

Vi flyttar till nya lokaler!

I februari 2017 kommer vi på SNAB byta lokaler. Det blir Sävsjö Trähus kontorslokaler som vi kommer flytta till och som nu står tomma. Detta innebär att vi kommer kunna erbjuda möteslokaler och även ha utrymme för utbildningar av olika slag. Det ser vi som en stor fördel och ökad medlemsservice. Vi har också ambitionen att inreda våra lokaler med så mycket lokala möbler som är möjligt och därmed också ge våra besökare en upplevelse av vad som finns i möbelväg i vår kommun. Vi kommer med mer information kring namn på huset och andra praktiska detaljer framledes.
I samma fastighet kommer också Sävsjö kommuns utvecklingsavdelning och myndighetsförvaltning samt Science Park att sitta. Detta ger en ökad service och tillgänglighet i olika frågor som rör företagande.

Frukostmöte 27 oktober

Missa inte att anmäla er till detta frukostmöte där kommunchef Jan Holmqvist kommer redovisa Sävsjö Kommuns utvecklingsstrategi.

Inbjudan frukostmöte 27 oktober

Hyr eller rekrytera en tjänsteman från Montico–få 10 000 kr i rabatt!

Montico bemannar och rekryterar såväl tjänstemän som kollektivpersonal inom de flesta branscher.
Nu erbjuder vi företag som är medlemmar i näringslivsbolagen på Höglandet en rabatt på 10.000 kronor när ni hyr eller rekryterar en tjänsteman.

Erbjudandet gäller för beställningar inkomna före den 31 december 2016 med påbörjad process senast den 28 februari 2017.

Läs mer här!

CSR Hållbarhetsdag på Träcentrum 23 november

Företag känner idag allt större krav från kunder, personal, investerare och samhället i stort på att driva ett ansvarsfullt företagande. Hållbarhetsfrågan blir en kärnfråga i företaget och det är ledningens ansvar att ha kontroll på hela sin värdekedja. 1 december träder nya hållbarhetslagen i kraft, vilket är ytterligare tecken på att frågans tyngd. Kom och lyssna på intressanta föredrag om hållbarhet

Läs mer här!

www.snab.nu
Avanmälan nyhetsbrev
  • Adress/Postadress

    Telefon/E-post

  • Sävsjö Näringslivs AB 
  • Sanatorievägen 6 Tel: 0382-577 200
  • Box 180 E-post info@snab.nu
  • 576 24 Sävsjö